Bournout syndrom

Usch har haft ungarna hemma snart 2 veckor från skolan då det går magsjuka och sedan är de förkylda men det märker man inte av på dem. De slåss, river runt väsnas mm. Sen det jobbigaste de kan inte lyssna och mycket ligger väl i at vi inte fostrat dem på samma sätt jag är hårdare medans idioten låter dem få som de vill för att det blir lugnast så. Sedan är idioten expert på att starta konfliker med barnen som sedan jag får reda ut som t e x vid mat. Då kan Dennis börja härja om det är mat han gillar då får idioten raseri utbrott på honom o skickar iväg honom sen är det ju bara så att Dennis måste äta då han är diabetiker så då får jag gå och försöka få Dennis att komma ner o äta och ta insulin och allt.
Just nu känner jag mig som jag blivit överkörd av en dumper orkar ingenting , vill nte kliva upp ur sängen på morgonen. Orkar inte städa fast jag behöver och jag mår dåligt av hur det ser ut här hemma men jag orkar helt enkelt inte göra nått. har försökt få Dennis att göra läxor men det slutar med att han sitter o spelar spel med de andra två. Rasmus har gjort alla sina läxor medans Dennis inte ens har börjat.
Igår vek jag all tvätt, tvättade tre maskiner, diskade två. Gick två långisar med hundarna fixade med barnen. Va gjorde idioten kom hem från jobbet o la sig o sov. Han va så grinig när han fick passa ungarna när jag va ner o handlade och sedan gick med hundarna medans han fick fixa middag. Vi skulle göra våfflor o jag sa åt honom att ta inte bara vanligt mköl dåd et häjer Dennis jätte mycket och inte bara finmalt rågsikt elelr dyl heller då det ger i stort sett samma höjning som vetemjöl. Ha i grovt mjöl eller havregryn så det blir långsammare kolhydrater. Tror du han gjorde det nu då nej då går det ju inte att äta tycker han sen hade jag köpt 2 l glass den va i stort sett slut när jag kom hem med hundarna då hade han (idioten) och Rasmus o Tobias ätit 3/4 glass paket med våfflor o sylt. Dennis va förvisad till sitt rum då han hoppat o studsat nere vid mat bordet så allt hade varit på väg ner från bordet. Så jag fick gå o diskutera med Dennis som inte ville komma ner o idioten va i köket. Ni ser hur kul vi har vid våra måltider. Idioten reswer sig o går från matbordet när han är klar men ingen annan får göra samma sak.
Har tjafsat och bråkat med soc ang separationen och att de får fixa en lägenhet åt honom men nej de är ju kö o div saker. Jag spyr snart på allt. Sen nu inför jul så planerar han en massa dyra presenter o jag frågade vilka pengar han skulle köpa det med Vårdbidraget som kommer retroaktivt säger han o jag sa bara att tyvärr det går oavkortat till de räkningar vi är efter me. O puckot tycker att vadå vi har ju redan så mycket hos kronofogden så vad då lite till där spelar väl ingen roll . Nej lätt för honom o säga mitt namn står ju på ta mig fan allt.
Sen så håller jag troligen på att gå i väggen , men tro inte att den där jävla idioren kommer hjälp till mer för det för nej då har han gått i väggen mycket värre än mig ojojo det är så synd om honom.
Sen ringde han älskade mamma o bad honom köpa godis. Fy fan visst hon betalar honom för det men han använder ju pengarna direkt o sen i slutet på månaden dras dessa från hans lön så då har han liksom använt det dubbelt då han ändå ska ha sina 4000 kr kvar på kontot till bensin o lånet. Säg att han köper godis för 3000 kr då har ju han egentligen 7000 kr han gjort av med.

Jag hade behövt köpa ny sadel till Puzz då hennes är för liten, sedan behöver hon ett nytt regntäcke hon har ju vuxit en del som unghästar gör. Och jag kan ju inte använda nån av de stora hästarnas täcke på henne heller då det är lite skillnad på häst o häst hon är ju shettis o de andra nordis, varmblod, frisier o isis. men tyvärr så nej det är för dyrt har kollat begagnad sadel ligger runt 1000 kr o täcke runt 300 kr. 1300 kr o han köper godis för minst 1500 kr i månaden skillnad o skillnad. Visst jag skulle kunna få pengar av en kompis men jag vill liksom inte få pengar av honom känns inte rätt. Däremot hoppas jag att han o jag kan träffas snart igen, vi har försökt ett par gånger men alltid har det kommit nått emellan. Vi har jätte kul ihop även om det kan blir lite fel ibland språkligt då jag inte är superduktig på engelska men det funkar, ju mer man pratar ju lättare blir det.
Har precis pratat med en annan kompis som väntade på att en tik skulle valpa då de bokat en valp från den tiken men tyvärr föddes bara en tik valp på 7 valpar o den gick till en annan men jag berättade att jag tycker hannar är lättare än tikar. Jag har ju haft fler hannar än tikar och tikar kan vara tjurigare, svårare att jobba med än en hanne. Sedan kan tikar ha svårare at komma överrens med andra hundar. Löptider är inga roliga tider sen om man som jag har det nu med två tikar som löper efter varandra kan det bli rätt  mycket tjafs o bråk sen blir mna jämt skendräktiga o griniga som värsta PMS häxorna ska morra och spänna sig. När jag hade hannar hade jag mest att de kunde sluta äta om det va nån tik som löpte i närheten, de kunde vara lite gnälliga men det är ju en höglöpande eller skendräktig tik me. Sen ska ju hanar gärna pinka överallt ute speciellt vid löp tider men det gör ju vissa tikar me. Min äldre tik pinkar ca 4 gånger under en promenad medans den yngre ofta tas för hanhund då hon lyfter benet o pinkar ca 100 gånger på en promenad.
Så kanske tar min kära vän en liten söt boxer hanne istället. och jag vet att hon skulle greja det galant för hon är jätte duktig .
Usch nä nu ska jag försöka sparka mig själv i baken och försöka orka dammsuga o sedan hänga tvätten

I give up

Fy fan jag ger upp, igår var idioten o yngsta sonen me idiotens kompis på bilmässan 1000 kr försvann i ett nafs + pengar till bensin , godis mm så sammanlagt igår gjorde han av me 2000 kr. Jag påpeckade att han skulle sätta över pengar till räkningar då vart han rasande som vanligt och tyckte att 14500 kr av hjans 18399 kr var för mycket. Jaha men hade han gett fan i att köpa godis för 1500 kr som drogs + övertraserat kontot med 600 kr + avgifter sen hade han haft mer pengar o även till räkningar. Men nejdå mitt namn står ju på räkningarna även på hans mobil så de är mina räkningar bra sa haf mitt namn står på hyran så alltså bor bara jag här då, men nej det va inte samma jo sa jag för om jag ska betala allt som mitt namn står på med de få pengar jag får just nu när jag varken har jobb, CSN eller dyl då ska han inte bo här o inte heller äta maten som jag köpte för barnbidraget.
Igår va de alltså på bilmässan där han köpte mössot för 100 kr styck o en jacka för 400 kr bara för att det va racing tryck på. Kanske hade det varit bättre att lägga de 700 kr på vinter skor till barnen men nej de va ju inte lika ballt, sen allt godis, fika mm de köpte på mässan.
Sen hade han bestämt att han inte skulle åka med jobbet på julbordet (ålandskruyssning) och sen igår vid 22 säger han att han ska på kryssning som idag och att han skulle va på marabou kl 6.40. Jaha jag har en häst att ta hand om sa jag har inte fått vara dit på hela jävla veckan för att han måste få vila o ungarna varit hemma han jobbar kväll. Då va det nu meningen att hans föräldrar skulle hämta mig och barnen idag . Så jag gjorde i ordning oss här gick lång promenad me hundarna. Vä'ntade fram till 14.00 på att de skulle höra av sig sen ringde jag då har idiotens bror med tjej o barn ringt dem och dragit med dem till Steninge på julmarknad. Fy fan va less jag blir jag får gnäll för att jag inte kommer ut o tar hand om hästen men att få hjälp att ta mig dit det funkar inte heller. Näää idiotens kära bror o tjej är de viktigaste på denna jord för de har pengar, de har allt.
Jag blir så förbannat less va fan betyder jag för någon inte ett jävla skit alla tar mig bara för given. Sitter här nu med lite tabletter jag hittat i skåpet. Voltaren, cocerta, nozinan mfl funderar skarpt på att ta dem några glas vin sen hej och goodbye. men så är det ju det att man sitter me tre barn.
Mitt liv känns totalt meningslöst, jag har inget att leva för längre. jag har tappat lusten, orken till allt. Jag vill bara sova, inget tålamod minnet är i botten glömmer allt numera för hade jag ett jävligt bra minne behövde inte skriva upp nått nu glömmer jag från det att jag läst tills jag gått därifrån. orkar inte ta mig för ett jävla dugg längre fnns en massa som skulle behöva göras men jag orkar inte mår sedan dåligt för att det ser ut som det gör och för att jag inte orkar ta mig för nått. Ena hunden driver mig till vansinne hon piper o gnäller och tjäftar mot allt och alla. Fick telefonnummer till en duktig hundpsykolog men 500 kr i timmen va alldeles för dyrt tyuckte idioten men att köpa saker till sig själv mm det går jävligt bra. Hästen kostar ju skjortan tycker han 700 kr i månaden. Han har 2500 kr till bensin i månaden som är slut på 3 dagar sen utöver det har han 1500 kr som även de är slut inom dessa 3 dagar sen ska då mina 1000 kr som är till mat då även täcka bensin för jag åker ju i HANS bil tilld en där jävla hästen. Att vi har vår stuga där ute med alla hans verktyg mm och att det är hans föräldrar vi hälsar på samtidigt när vi är hos hästen spelar ingen som helst roll.
Så denna vecka kommer jag kanske få åka till stallet 1 gång men känner jag på mig rätt blir det väl ingenting i morrn heller för då har han säkert nått han måste göra.
Så nu sitter jag häroch funderar på va i helvete jag ska göra av mitt liv. Försöker med alla medel bli av med idioten men det är inte så förbannade lätt som man kanske önskar , Och speciellt inte då soc o andra idioter tycker vi ska försöka lappa ihop allt för han är ju så duktig och kreativ. Och visst det blir ju så mycket enklare för dem att göra så kostar mindre me. Har försökt gå högre upp men inte. Ska man vända sig till PLUS, Insider eller va då ???
Kommer jag orka driva det, önskar allt va över redan har pratat me min vän i US han förstår mig men vill inte att jag går så långt men han kan ju inte direkt göra nått från andra sidan oceanen. Kommer stänga av telefoner o allt snart.
Vill inte orkar inte. I´LL GIVE UP

Pissed off

Åhhh nu är jag sur, jag skulle ut till stallet tor-sön det hade vi bestämt sen i början på veckan . Och så igår kommer idioten hem och säger at vi måste tanka innan vi åker och jag sa att du vet mycket väl att jag inte har några pengar kvar. Han fick 3000 kr kvar på sitt konto + att han övertraserade kontot med 600 kr jag har tankat bilen jag me med mina mat pengar. Jag fick 1200 kr kvar på mitt konto som skulle täcka saker som mjölk, frukt, yogurt, limpa mm sånt man inte kan storhandla o frysa. men han använder upp sina pengar på några dagar sen ska mina pengar täcka även bensin.
Så nu fick jag höra att jag kunde ju åka kommunalt till den där jä'vla hästen och jag sa att de pengar jag fick för att köpa bussremsa av mamma fick jag köpa mat för , förra veckan o tanka för. Jaha säger puckot bara då blir det inge stall och lägger sig på soffan.
Sen har idioten börjat me att barnen ska gå o lägga sig klockan 18.30. Han vill ha lugn och ro och kunna kolla på TV.
Som om inte det va nog har han då även köpt godis för över 2000 kr och de han köpt till andra och fått betalt för har han använt upp pengarna direkt så rent generellt får han alltså 5000 kr i månadsslutet då Marabou drar de pengarna och han ändå ska ha 3000 kr minst kvar på sitt konto. Slår man ihop får han ju 5000 kr då och jag möjligtvis 1000-1500 kr kvar. Sen får man hör att det är jag som gör av med våra pengar av släkten. Ska försöka spara alla kvitton, lönespecar som han gömmer för att visa Soc, hans föräldrar mm så de får svart på vitt och förstår varför jag och barnen inte kan leva med honom . Han skiter fullständigt i om vi kan betala räkningar elelr inte bara han har pengar att röra sig med. Han tror stenhårt att mina föräldrar ska betala de kan ju inte låta barnen stå utan mat men han jävla föräldrar då nej de har ju så knapert jojag tackar jag inte alla har råd att handla kläder, möbler mm varje månad men de kan de har 15 hundar 15 katter, bilar mm. Tyvärr försöker Stefan leva som dem men vi har inte pengar till skillnad mot dem.
Nää nu ska jag fortsätta söka jobb, städa,tvätta, diska, hämta kids, fixa middag, gå med dogs, vika o lägga in tvätt, plugga inför provet på måndag. Göra uppgiften och skicka i engelskan.

Plugga fler ämnen och samtidigt jobba visst fixar man det

Nu sitter man här och söker jobb för fulla muggar eller de man hittar som man tror passar. Har sökt lite olika jobb och hoppas kunna få komma på intervju på något.  Sedan har jag kommit fram till att jag måste plugga några ämnen till för att betygen ska hålla till högskolan vill ju inte på läkarhögskolan och ska in o matte är ju inte min grej så för att betygen ska räcka måste jag ha några fler ämnen med MVG eller minst VG då jag i Matte endast lyckats få G är total puckad i Matte o Svenska. Sen måste jag ju då ha Matte A-D så G i dem räcker inte. Engelska är lättare så där har jag MVG så får läsa mer Engelska och något mer ämne jag kan som psykologi eller dyl.
I helgen fick Dennis prova sitta på Puzzel med sadel det var andra gången i hennes snart tre åriga liv hon hade sadel på sig men hon brydde sig inte ett smack att ha Dennis o sadel på ryggen. Den lilla hästen är så cool. Så nu ska vi försöka börja rida in henne med så barnen hinner rida lite innan de vuxit ur henne. En shettis får ju inte bära hur tungt som helst men de kan dra upp till 600-700 kg utan problem.
Väntar även på svar från läkaren vad mina dåliga blodvärden beror på varför lever o njurar jobbar som de gör. Testas mot cancer, infektioner o div saker. Hoppas det inte är någe jobbigt bara har inte tid att vara sjuk eller dyl.
Har pratat lite med min lilla vän på andra sidan vattnet . Om nån här som läser vet vad bajspåse heter på Engelska kan de skriva det här. Jag skulle nämligen förklara för min vän att jag bara skulle ut o städa upp efter Nima o skulle förklara bajspåse o fick fram shitbag. Behöver jag säga att han gapskrattade i telefonen. Senare satt jag o en annan svensk vän och klurade på vad det heter för han ville inte säga. Vi fick fram saker som doggy poo bag, shit bag, powder your nos bag, plastic bag. men vad heter bajs påse egentligen ?? Finns det nån översättning på det.
Nej nu ska jag fortsätta söka jobb. Och kolla Facebook en snabbis.

Stall o kattleverans

I dag va vi på öppet hus på brandstationen med barnen de tyckte det va jätte kul, de fick åka brandbil, gick tipspromenad själv blev jag indragen i civilförsvaret. Stefan irriterad för att ungarna sprang runt och tjatade han har inge tålamod alls med barn. Sen åkte vi hemmåt stannade till och kollade på Lena o Tottes bil ochkollade om det kunde gå att byta toplock själv eller om den måste in på verkstad , och troligen går det att byta själv dessto billigare med. Hem äta lunch sen iväg till stugan och lilla Puzz Rasmus och Tobias körde och jag med lite motion blev det för mig fram o tillbaka på grusvägen. Fikade med svärföräldrarna. Malin va i Åkersberga och parade Wilma. Sedan va det att fånga kattungen lilla söta piccasso och få in honom i buren för att flytta hemifrån. Det gick bra att få in honom i buren kröp in själv . Men när vi satt i bilen på väg hem säger Rasmus -Åh fy nån har bajsat . och första tanke va att Nima skitit i bilen men det visade sig va katten. Väl hemma leverade jag kissen och sen hem fixa middag. Stefan fick duscha o bada barnen sen efter middagen va det bara att kasta dem i säng. I morrn ska Dennis in till KS och träffa läkaren ang sin diabetes.
Sitter och kollar efter annan vagna till Puzzel som gör det lättare att åka fler efter henne då vi endast har sulky just nu. Sen behöver hon nya täcken vinter och regn täcke då hennes gamla är för litet. Har även kollat in sadlar och träns. Sen vill jag ställa ut henne igen och se om det går bra eller om hon får nerslag pga sin skada på benen.
För mig är hon den finaste. Snällare ponny får man leta efter, hon klarar att ha tre barn som sliter i henne och alla som vill kratsa hovarna samtidigt. Hon är så otroligt snäll har låtit Tobias o Dennis sitta på henne och det gick över förväntan. Hoppas verkligen jag kan ta minst ett föl efter henne vore så kul och se vad hon skulle få och vad hon nedärver.

Snöblask och inget stall

Fy fan va less man kan bli idag ligger det pytte lite snö ute och va säger idioten då jo att då går det inte att åka ut till stallet pga inga vinter däck det är knappt någe snö kvar men han tänker inte betala några böter men till jobbet eller dyl där det ofta står poliser men dit går det minsan att ta bilen. Sen sitter han och säger till sin mamma att han ska betala Malin för att hon får ta hand om hästen men va då han pengarna är ju bådas och jag vet vem som betalar i slut ändan ändå. Är så less och sen ska han sälja den här bilen och tror han ska få 10000 kr elelr mer för den vi köpte den för 13000 kr och den är trasigare nu än då. Suck sen ska han köpa ny igen, är så less det är ju för fan han som kör sönder allt men nejdå bilarna är ju gamla och dåliga och nån annan typ jag o barnen har sönder dem och gör så han aldrig har tid att laga dem. Då vart jag förbannad och sa att om han skulle ge fan i att ligga på soffan och tycka så förbannat synd om sig själv skulle han hinna få mycket gjort då hette det att han måste få koppla av men vi andra då vi behöver aldrig det. nej jag går ju hemma hela dagaran och latar mig jo visst städar, tvättar, tar hand om ungar och annat och när jag väl ska jobba är det gnäll för att han måste ta hand om sakerna hemma. Längtar tills den falska manipulerande jäveln är ute ur mitt liv.
han kan ställa en jävla massa krav på både mig och ungarna men ingen får ställa krav på honom jag ser mer o mer vart Dennis adhd kommer ifrån.

Fredag och Halloween helg

Vad har man åstakommit idag då. Inte mycket gick promenad med hundarna och barnen cyklade med, de hade fått nya cykellås igår av farmor o farfar så de måste ju självklart testas. Nyklippta är de också kidsen gjordes igår med när de åkte med farmor o farfar och va hos frissan , på Nickis gjungelland och Biltema sen åt de på greken i Knivsta. En annan fick handla äta lunch hos mamma o pappa, sen handla lite mer, gå me hundar och annat kul. Men men idag gick jag då me hundarna sen gick jag med Lena til Centrum handlade lite sen hem fixade lunch åt kidsen sen efter ett tag typ 2,5 timmar efter han slutat kom Stefan hem vi skulle då åka till den där jävla hästen som min häst då heter i vårt hus. Det drog självklart ut ännu mer på tiden så vid 16.30-17 tiden åkte vi väl iväg då då. När vi väl kom dit va det såklart mörkt så att köra var ingen ide. Men jag tänkte att nått måste hon få göra så det vart att låta Tobias sitta på o leda henne till vår stuga och där bytte de och Dennis red tbx det gick över förväntan med tanke på att hon inte är inriden och aldrig haft nån på ryggen förr. Efter det var det bara at åka hem och börja med middagen som jag köpt, vart fullt på diskbänken igen efter middagen men som alla vet kan inte männ diskmaskiner eller tvättmaskiner det finns några få undan tag som kan behärska en dammsugare och klarar de även de två andra maskinerna står de högt i kurs hos damerna men tyvärr är de flesta man ser upptagna och de är väldigt sällsynta rariteter. Jag har inte lyckats hitta någon mer än en och den jag hittade lämnade jag kan ju undra varför nu. 
Efter middagen va det hundprommis och barnen sprang ut på bus elelr godis. Väl hemma igen och efter att ha letat barn var det dags att få socker stinna och höga barn i säng. Jag satt och chattade och tyckte att Stefan som typ lägger barnen 4 kvällar i månaden med hjälp av mig kunde lägga dem han har ju talat om för nannysarna hur duktig han är då kunde han ju visa lite av det tyckte jag men det jag fick se va rakamotsatsen gapade och skreck mm ska nog sätta dolda kameror någon som vet vart man kan köpa billiga ?? Nu ligger han och sover på soffan och jag lär få gå natt kissen me hundarna med har fått göra de , de sista kvällarna.
Men snart ska han ut för gott gäller bara att få flera bec´vis för hur han verkligen är och lägga fram för dessa myndigheter som tror han är SÅ duktig och gör så mycket för mig och barnen som typ vad då frågade jag och de säger åt mig att ingenting kommer utan förändring va fan menar de med det , det är ju för f n jag som ändrat på mig i 11 år och han som kört sig eget ego rejs.
Ska bli så skönt när jag blir själv sen..
Nu ska jag ta ur linserna och tvätta mig och lägga mig. Snart ringer min mobil och då vill jag va klar så jag kan prata olugn och ro.

RSS 2.0