Snart dags att träffa min vän igen

Räknar ner för en träff med min goda vän ska bli kul och höra hur det går för honom med livet och allt även om vi talas vid i telefon och över nätet så ska det bli kul att träffa honom.
Hoppas allt blir bra och roligt är lite nervös samtidigt, vi har lovat varandra vänskap men vet att det finns andra känslor men jag ska lyckas hålla dem i styr. Men kul kommer det bli i vilket fall.

Nu kom Dennis och visade nässelutslag troligen pga pencilinet suck o stön och jag som hämtat ut 100 tabletter. Jaja bara att ringa läkaren.

Dennis riktigt sjuk

I söndags blev Dennis sjuk, 40 graders feber, hosta , halsont och super snorig . Inget smärt eller feberlindrande hjälper har provat alvedon, ipren, citadon och brufen, men febernbestår. Tyvärr kan han inte äta heller och han är ju diabetiker så just nu är det koll 24 timmar.
De andra två har hosta och snoriga men ingen feber eller halsont skönt det men de får vara hemma då hostan gör dem trötta.
Tack vare det vädret vi har kommer vi få dras med nya bakterier och sjukdomar. I vanliga fall är det kallt så här års men nu är det mildgrader , kallt o på det mildgraderd et gör att bakterier frodas och ökar och då kommer influensor, virus infektioner mm.
T o m i djurens värld påverkas de av vädret hundmagsjukan har gjort nytt intåg och är väldigt kraftig, även förkylningar på hundar och katter.
Längtar nästan efter riktig kyla så bakterierna dör, för Dennis är inte bra och kommer kanske inte bli heller han får kanske i sig 3-4 dl yogurt per dygn om jag har tur och hur mycket är det för en 10 åring, han kan inte sova för smärtan och hostan. rasmus och han vaknar på nätterna täppta i näsan att de inte kan andas så jag får springa med näsdroppar, hostmedicin , smärt lindrande , febernedsättande och dricka.
Däremmelan ska man sova, städa, tvätta, sköta plugg, söka jobb och allt annat.
Men vad gör man inte för sina barn vill ju inte att det går och blir lunginflammation av det hela det sägs ju att pneumockokerna har börjart ta fästen på skolor och dagis också pga klimatet.

Läkar besök

Så har man varit hos läkaren och än en gång fått bekräftat att man gått i väggen men va då det vet jag redan och även denna ville sjukskriva men jag kan ju inte vara sjukskriven då jag är 0 taxerad pga studier och inte jobbat så mycket så jag kan få en ny årsinkomst men man får ju inte jobba så mycket heller och under hela 2007 studerade jag och det vart inte tillfälle att jobba direkt.
nu ska jag äta mediciner jag som alltid varit emot sånna men nu måste jag + att jag komemr få lov att gå dit minst 1 gång i månaden på kontroller.
Inte nog med detta så visade det sig att mina leder säger ifrån och jag vet ju sedan tidigare att jag troligen har fibromyalgi och nu vart ävend et bekräftat så änne mer mediciner pga det och tyvärr så har många av dessa mediciner som biverkan vikt uppgång och det vill jag ju definitivt inte nu när jag börjat gå ner i vikt.
Jag måste även börja med sömntabletter då jag endast sover ca 2-3 timmar per dygn och inte i en följd utan jag somnar trött vaknar ca 1 timme senare och kan sen inte somna om utan kan ligga vacken i mellan 3-5 timmar somna till sen vakna igen så håller jag på tills det är dags att gå upp.
Så nu återstår att se om allt detta jag nu ska göra och äta hjälper mig eller stjälper mig.

stallplats klar

I morse ringde Tite och det vart klart med pris och allt runt och bättre kan jag inte få det, 1500 kr inkl foder, strö, in o utsläpp, täckes byte, och mockning några dagar i veckan om jag inte kan komma, mot att jag mockar åt alla tre hästarna varannan helg och det kan man ju ta. Så nu ska vi ta dit Puzz och prova hur det funkar så de kommer överrens alla damerna för det blir ju tre märrar i olika åldrar 20, 14 och sen Puzz på snart 3.
En bra sak är att det finns ridbana och ridhus i närheten så man kan träna i sånt och Tite har transport så kanske man kan få låna den för att åka till utställning innan man köpt ett eget släp jag betalar gärna henne för att få låna det.
I dag pratade jag me Sandra på msn och hon är härlig retas kan hon och få mig så nyfiken, men jag hämnas tbx sen tills hon fyller eller hämnas är fel ord för det hon gör för mig är endast en riktigt sann vän. Den människan är en ängel utan vingar eller så döljer hon dem väldigt bra.


Irriterande

Förstår mig inte på folk.
Förra veckan sa hon åt mig att hon skulle göra sig av med ena hästen och ackordera in den andra, då de inte får låna maskiner längre genom luftis som förr.
De lånade släp och lastare för att köra vatten, foder och gödsel nu får man inte det längre och sedan pajade hennes axlar de har slitits ut av jobb med trädgårds arbete och med hästar mm, så jag skulle säka mig efter någe nytt och nu har jag ju gjort det ja då är man plötsligt otacksam.
Då är man alltså otacksam för att man fått stå så billigt ocg fått hjälp med allt o s v men hallå det va ju hon som sa att jag skulle kolla någe annat ju , visst jag har kollat innan det med för att komma bort o närmare så jag kan ta mig dit utan bil. Men nu är de alltså sura på mig hela släkten och Stefan är sur för att de är sura att jag typ ska ha gått bakom ryggen på dem. Alltså hon sa till mig att hon inte orkade och kunde ha stallet kvar att jag skulle börja se mig om efter något annat och det gjorde jag nu och då är jag en svikare.
Suck va less man blir men jag kommer flytta i vilket fall som helst visst det blir dyrare men jag slipper höra deras gnäll. Här kan jag få ha ett föl me perfekt.
Visst Stefan är skitsur och undrar hur fan vi ska ha råd med det men va då han köper nya bilar varje år vi ska snart köpa vår 14 bil på 12 år.
Men om man är så illa tvungen att flytta va kan man då göra och visst nu kan han inte bara säga att Malin kan väl ta hand om hästen när han inte orkat åka dit för tyvärr har man varit tvungen att ha bil dit och det nya behövs inte bil till.

Ev ny stallplats på G

I går var jag först ut till Puzz och fixade med henne vart mockning och en prommis med en del joggning insåg att min kondis inte är vad den borde. Grillade korv och fikade ute i kylan vid stugan. Dennis va frusen och gnällig och idag vet man varför, i natt fick han vrålhög feber, ont i halsen och hosta o snorig.
Efter turen på landet åkte jag och kollade på en stallplats. va jätte trevligt en lite äldre mindre stall men boxen är stor, det står två araber där , några får och höns. Ligger i ett litet villa område stor kuperad hage. Så vi får se va det blir om det blir dit vi flyttar eller inte.

Svägerskan har fått två valp kullar

Svägerskan driver kennel med shelltie och nu har två av hennes tikar fått valpar var nyss in och kollade hemsidan ena tiken står det att hon fått 2 valpar men vet att den fick 5 valpar och den andra vet jag inte riktigt hur många hon fick mend et står 4 valpar där men troligen står inte alla med då hon troligen kommer behålla 1-2 valpar från varje kull. De har i dags läget 15-16 hundar om man inte räknar valparna födda nu. Hennes föräldrar har 5 av dessa resten är hennes som är i avel och några inte.
Får se om man får titta på dem idag när jag ska ut till hästen ska ringa och kolla om jag kan titta på stall platsen me idag. Undrar bara hur man har råd att ha så många hundar jag tycker det är dyrt med två förvisso att jag har två stora hundar men nu äter ju huskys så mycket ändå. Men tänk va när valpar och stora äter 26 hundar sammanlagt sen har de 15 katter också, två hästar , men den ena ska de göra sig av med då tiden inte räcker.
Jag som endast pluggar, har en häst , tre barn och två hundar känner att tiden inte alltid räcker för det jag vill, men nu har de fördelen att bo på gård och hundarna har tomten att rasta på och behöver inte ut o gå promenader som mina.
Men utställningar kostar ju skjortan sen att åka och ibland måste de bo på hotell mm, men jag förstår sånt måste de ju göra för att få fram sina avelshundar driver man kennel kostar det man måste ju visa sina hundr för att få fram bra avelsdjur med bra resultat och sedan för att folk ska få upp intresset för ens hundar och ens kennel.
Får hoppas hon får valparna sålda det är ju ett spel det med ibland är det efterfråga ibland inte.

Kolla stallplats

Ska eventuellt kolla på en stallplats i helgen förhoppningsvis i morrn. Hoppas den inte är svindyr elelr ligger tokigt till den finns i Märsta skulle ringa henne i morrn och få väg beskrivning.
Så bara att hoppas och hålla tummarna . Vore så skönt att hitta ett bra och tillgängligt stall.image5

Två intervjuer avklarade

Så har man då varit på två anställningsintervjuer, låter bra och verkar väldigt trevliga ställen. Det enda är att barnen kommer få sitta ensamma ett par kvällar varannan vecka . Stefan får inte byta arbets tider på Marabou bara välja ha de tider han har eller sluta. Och jag måste ha ett jobb för att kunna bli av med honom så ja jag får ta första bästa, även om lagen säger att barn inte får lämnas ensamma men tydligen så tycker inte SOC så längre för jag måste ta de jobb jag får, knepiga människor först är de måna om barnen att de ska måbra i en separation men att de sedan får sitta ensamma ett par kvällar varannan vecka till 23.00 verkar inte bekomma dem och det går ju inte att ordna barnvakt hela livet och varje gång och att börja tjafsa om arbetstider det första man gör när man söker jobb funkar ju liksom inte då får man inget jobb. Och att få dagtid som passar handikappade barn mm de finns inte så ja jag får anpassa mitt liv efter jobbet inte barnen längre.
Tyvärr kan jag inte heller ha mina hundar kvar då, då hundar enligt lag nu mer inte får vara ensamma mer än max 4 tim och där skiter det sig direkt. Hundar kan lämnas 4 tim sedan ha sällskap en stund motion och sedan lämnas ett tag igen men får inte som tyvärr händer ligga 8 timmar. Mina har tack o lov aldrig behövt det men man läser om det lite titt som tätt.
Så nu blir det tydligen att beställa tid för dem svindyrt är det också. Hästen är den enda som blir kvar än så länge.
Men jag börjar få lite ordning och kontroll på vissa delar av mitt liv, tur man har vänner som finns och ställer upp.
Nu ska jag plugga lite också har samhällskunskap som ska vara inne klockan 12 sen har jag en intervju till idag, och så ska man fixa räkningarna mm.
Nu ringer visst min kära vän från andra sidan oceanen så nu ska jag vara lite trevlig med honom.

Söka jobb

vart 0 taxerad av försäkringskassan då jag endast jobbade några pass i januari förra året, sedan pluggade jag hela året och det räknas inte som inkomst.
Jag hade inte heller några a-kasse dagar kvar då jag haft samma dagar sen 1994-2006. Jobbade 2005 o 2006 till och från mend et räknades inte ändå för jag pluggade ju då med.
Så nu söker jag alla jobb jag kan hitta, skift, natt, allt sen att barnen kommer få vara ensamma flera kvällar i veckan kan inte rås för. Har diskuterat detta med soc då de också driver att jag måste söka jobb även om jag egentligen skulle vara sjukskriven för kraftig utbrändhet mend et går ju inte att vara det och inte få pengar.
Och SOC tycker att va då det ska väl inte vara så svårt att fixa jobb och få arbetstider som passar, pucko kan ju inte byta arbetstider då får han gå Amerikansk arbetsgivare liksom. Nää då ska jag som söker jobb se till att jag får arbetstider som passar, och hur lätt ärd et idagens samhälle att söka ett jobb och säga at jag kan jobba dessa tider men inte dessa får man jobbet då nej men så tycker SOC jag ska göra.
Just nu orkar jag inte med ett jävla skit, sen har pucko gått och betsällt saker bara för han får bra lön, han ska köpa ny bil mm. Sen att vi har räkningar upp över öronen och de stänger av nätverket till elen skiter han i, hans pengar och när man berättar det för SOC är man bara gnällig han är ju så förbannat duktig ju.
nej nu ska jag fortsätta söka jobb har sökt 10 st än 9 skift och ett dag o helg jobb.

Funkar inte det att hitta jobb ja då ser jag ingen mer lösning än att ta djuren me mig till Trapalandia.

Så va det bara att hitta ny stallplats då

Fick reda på att de inte kan ha stallet kvar, visst jag har letat stallplats ändå men nu är det mer akut så nu måste jag hitta nån i norrort med kommunikationer o inte svindyrt. Suck de flesta stall man kollat har haft kölistor.
Vill ju hitta ett stall som tar emot shettis och islänningar stall eller lösdrift spelar ingen roll då de funkar me allt.
Så skulle nån här runt veta nått elelr någon som har stall eller lösdrift i norrort lämna en lite notis här vore kanon.image4

Kanske blir det utgång den 26:e

Fick mess av en go kompis som undrade om jag ville följa me ut den 26:e så nu ska här manipuleras så jag kan göra det . Blir stan och konsert en kompis till henne ska spela Sthlm Syndrome heter de kanon bra faktiskt har hört två låtar me dem.
Så håll tummarna att jag kan följa med vore så kul.

Varför kan inte jag ha samma energi som barnen

Just nu skulle jag behöva en massa energi, men tyvärr jag fattar inte jag får inte arslet ur vagnen och gör allt jag måste och behöver.
Önskar jag kunde åka dessa få dagar till Nepal men men får man inte så får man inte hade varit kul men men en dag ska jag dit.
Är väldigt virrig just nu blablar om hundra saker samtidigt, ingen koll på nått haha, men de är visst så man är när man bränner ut sig.
Håller på att rensa garderober, städa och fixa men vart lägger man allt dessa lägenheter är inte byggda för förvaring finns 4 pyttesmå garderober på 5 personer, en pytteliten klädkammare som man måste ha typ allt i. Sen rummen är små och dåligt planerade så byråar, extra ´garderober eller dyl får inte plats. Det står att lägenheten är 82 kvm men den känns som typ 22 kvm allt står på varandra.
Hatar att ha så stökigt men va gör man när man inte har utrymme att göra av sakerna och man behöver dem tyvärr. Önskar man kunde skaffa större men tyvärr vill inte ekonomin det denna ynka 3:a på 82 kvm kostar 6100 kr i månaden + sen p-plats o garage som bara de blir nästan 600 kr så den är rätt dyr. Och en större i samma område kostar 1000 kr mer och ja en student lön är inte mycket att hurra över och regeringen vill ju inte höja studie medlen utan tycker att 8150 kr i månaden är bra pengar. Tänk dig att vara ensamstående och kunna leva på dessa pengar med tex barn. För vissa täcker det ju endast hyran som i mitt fall hyra o barnomsorg. Sen får man ju då inte jobba och tjäna för mycket för då sänks ditt bidrag.
Nää nu ska jag ta hundarna och gå en prommis.

Nepal hade varit kul men men

Vart bjuden att åka till Nepal, men va gör man när det inte funkar .
Hade varit så kul att få se det landet med deras kultur, munkar, religon ja allt. Men det sket sig så klart min vanliga otur. Men men jag kommer gå som segrare en dag det vet jag.
Nu får jag bara drömma vid bilderna jag fått och sökt fram av Nepal.

Men jag kommer och ska resa igen det vet jag och har jag lovat så det måste hållas.

Stora barn och popcorn ingen bra kombination :-(

I fredags hade Rasmus disco med sin klass och vi gjorde även popcorn till de andra två som vart utan på skolan.
Så i lördags morse började Tobias gnälla över ont i örat, hmm första tanken va att ok öroninflammation nya bakterier de har ju varit hemma tre veckor , jul, nyår o stafylokocker.
Tänker att jag kollar i örat ofta kan man ju se om de är en irritation på gång. Får syn på något som först ser ut som en vaxpropp men ser sen att nää det är någe annat.
Då säger han det -Det är en popkorn kärna mamma, jisses höll på att ramla av stolen min 6 åring har en popcorn kärna i örat, en 2-3 åring ok men 6 år nää. Så det vart att beställa en tid på Närakuten, fick en tid till kvällen så först ut  ta hand om hästarna. Mockade o longerade dem. Sen direkt till sjukhuset, där de inte kunde få ut den utan remiss till Barn akuten på Astrid Lindgren, hem fort middag byta bil hos mamma o pappa då vår går dåligt.
Sen iväg me Tobias till Astrids där blir vi skickade till öron , näsa, hals. Tack o lov är vänte tiden kort, kommer in efter 30 min där läkaren försöker suga ut majskornet mend et går inte se försöker spola ut det, och Tobias skicker som en stucken gris.
Så det bestämms att han ska skrivas in och sövas. Så det va bara att säga hejdå till Stefan som fick åka hem , hämta de andra två hos mina föräldrar sen fixa Dennis den natten nyttig träning då han inte gör ett smack annars.
Vi kom till Astrids vid 20.00 kl 23.00 skrevs han in o kördes för att sövas.
Vid 23.45 hade de fått ut den och kom och visade den lilla popcornmajs kornet som setat fast. Tobias fick det med sig i en liten burk. Hamnade på BIVA för uppvak. Lite kul då jag gjorde min praktik där för lite drygt 1 år sen. Tobias hade lite svårt att ta sig ur narkosen, men tillslut fick vi lite kontakt med honom och vi fick komma ner på vår sal vid 3-4 tiden. Vid 6 kom de och ville att jag skulle sätta honom på toaletten. Fick bära honom dit då han inte kunde stå på benen. Men lyckades kissa lite. Sen sov han igen till 9 lite drygt då jag väckte honom. Frukost sen togs kanylen bort och vi kunde åka hem vid 11 tiden. Så skönt
Nu har han iallafall lärt sig att man stoppar inte saker i öron och näsa utan endast sådant man KAN  äta i munnen.
Tyvärr sov inte en annan nått på hela den natten sen hemma vaknar jag ju varannan timma var eviga natt.

Små stressad dag

Upp i morse kl 7.00 för att få iväg barnen 2 av 3 till skolan. Inte poppis alls de försökte med alla medel att slippa gå till skolan de har ju varit hemma nästan 3 v.
Efter det vart det en sväng me hundarna tänkte gå till rastgården direkt men tyvärr smällde några skolbarn smällare precis brevid oss så Mulan fick smärre nervsammanbrott. De är ju så smällar rädda att det här nyåret kostade mig 4500 kr i mediciner och sövning.
Vart en promenad med följd att jag först mötte Myran, sedan lilla Bella och på det Lukas så med alla dessa gav vi oss iväg till hagen i ett försök att släppa alla.
Mulan funkar ju med i stortsett alla så henne är inge problem med bara att få henne att stanna i hagen om det smäller igen, hon va väldigt nervig och sprng och lyssnade men höll sig innanför. Nima fick ha koppel först då hon inte träffat border terriern Bella förrut men efter en stund släppte jag henne och de gick kanon . Bella o Nima lekte istället.
Sen va det bara hem få Dennis att äta lite och ta insulin , vi skulle ju ner till båthamnen och hjälpa till.
Mamma o pappa kom o hämtade oss och vi fick hjälpa till att lägga pressening på byggnaden de har över båten för vintern. Så nu värker rygg och arm.
Hem igen fixa lunch mellis till barnen då de ska på kalas i kväll. Pucko är sur för att barnen ska på kalas men va fan då får han ju va i lugn och ro men då är han ju rädd för då har han inte koll på oss.
Ska väl plocka ordning på disken, dammsuga och ta fram för middag annars får man väl äta uppd et. Han hade ju ringt och beklagat sig över attd et ställdes krav på honom igår från familjeteamet till hans föräldrar. Han som är världs bästa på allt ska väl inte behöva göra nått. Och varför ska han byta arbetstider för att det ska vara lättare för mig att få jobb, nu har han ju anledning att vara bästa för jag jobbar ju inte och då ska jag bara göra allt, jobbar jag har han ju inte koll på vad jag gör , vem jag pratar med, vad jag pratar om.
han vill ju veta vem som ringer, vem jag chattar me, vem som smsár allt
Nu ska jag handla inför kalaset barnen ska på.

Jävla idiot

Så va mötet me familje teamet över, vi tog upp ang att jag måste hitta jobb då jag 0-taxeras även om  jag är sjukskriven för utbrändhet. Men enligt pucko så är det han som är utbränd inte jag. Och vi tog upp om delat ansvar läggning mm att han måste byta arbetstider för att jag ska kunna jobba. Jodå lät så bra när hon va här. Efter hon gått lagade pucko mat under suckar o stön. Tobias ville som vanligt inte äta då han inte gillar stämningen vid bordet.  Och för det fick vi idag råd tror du pucko kom i håg nått av det nää började gapa som vanligt hur otacksamma alla va mm.
Han tyckte barnen ska lägga sig 18.30 så han får lugn och ro,. MMM precis tills man är hos hans föräldrar och äter nån gång då jävlar finns de inga tider längre.
Nu suckar och stönar han som vanligt.
Men jag ska hitta ett skift jobb bara för att jävlas, så han måste byta arbetstider.
Att vi skulle hjälpas åt med nattningar nää det va bara jag typ ´som ska sitta där uppe o passa dem så han får kolla TV jag sitter ju bara här vid datorn hela tiden. Ja mend et är ju den enda jävla kontakten jag har me vuxna människor, ingen vill hälsa på här längre och jag får inte gå nånstans.
Ska ja´g göra nått så fixar han så det inte går.
Är så jävla less på idioten kan han inte stå för det han tycker när hon är här så jävla fegt när hon går då faller han tbx i samma mönster som innan.

Snart spelas det teater suck

Inte långt kvar innan nannyn från familje teamet kommer , barnen och jag beteer oss som vanligt som om hon inte vore här det är ju så det är meningen, men det har tyvärr inte alla fattat utan alla vissa måste då visa sig duktigare än va de brukar vara.
Och försöka vara så exemplarsik det bara går , tills hon gått då blir allt som vanligt. Men idag kommer jag säga ifrån att sluta spela teater va som vanligtd et är ju därför hon är här, men sån har han alltid varit . Har jag kompisar över ska han ju va så över trevlig och smörig sedan är han som vanligt grinig och gnällig.
Men idag ska jag försöka få till det att det ska komma fram att han spelar teater för tydligen gör han det så bra så idioterna från familjeteamet tycker ju han är sååå duktig och jag bara gnällig han kan ju inte va som jag säger så som han fixar när de är här.
Eller så som han beskriver veckan när man är där, men va fan fatta att han ljuger ihop en massa . Suck så förbannat trött får be om en manlig därifrån istället.

Stressa dagen lång

Suck varför ska man ha så mycket att göra vissa dagar. Som idag måste duscha , gå me hundar, ner till studievägledningen. Sen plugga engelska och matte måste göra om matte provet suck o stön.
Sen måste jag städa och fixa innan vår "nanny" kommer vid 16.00.
Inte får man nån hjälp heller inte av puckos som jobbar då skönt det att slippaha han hemma och behöva irritera sig på, men ungarna de ställer till vartefter en annan städar så givande.
Så ja bara att sätta fart så man hinner , ska hinna träna me.
Så vi hörs senare.

Träningsvärk

Jäklar idag har jag träningsvärk kom knappt upp ur sängen men det kommer ge resultat det känner jag .
Har ju börjat med pilates träning och har både dvd och böcker jag följer + lite råd av en vän som tränar pilates.
Och igår körde jag ändå bara tre av övningarna och idag har jag så ont i rygg och lår att ajajjaj.
Men jag känner att det tar så kanske har jag mina 38:or både uppe och nere till mars om jag fortsätter så här.
Hoppas det iallafall, jag har gett mig sjutton att gå ner och få ordning på kondisen.

Sadeln fick jag iväg igår och ännu en som svarade på annonsen i tron eller förhoppningen att det va hästen jag skulle sälja för 400 kr, ja ibland undrar man jag har frågar flera vänner om de uppfattat min annons att det är hästen jag säljer men nej, så man undrar ju hur folk läser. Nu är det bara regntäcket kvar som är för litet för Puzz.

Barnen hemma i veckan , ska hämta läxor, bråkar själv me försäkringskassan som vill nolltaxera mig . Jag har lämnat in studieintyg att jag studerat  i 3 år men nej det räknas inte som inkomst suck blir så less på hela systemet . Jag är alltså sjukskriven för utbrändhet men får inga pengar pga idiotsamhället som inte ser studier som en inkomst konstigt detta att i vissa fall är studiemedel en inkomst som t e x vid kronofogde men för försäkringskassa är det en inkomst om du söker bostads bidrag men det är inte en sjukvårdsgrundande inkomst. För att få socialbidrag är det en inkomst hur fanken är det då är det en inkomst elelr inte. Ska jag alltså stå sjukskriven utbränd utan inkomst och få lov att jobba fast jag egentligen inte orkar för just nu orkar jag knappt med min vardag emellanåt.

Jaja det blir som det blir söker ju jobb men som sagt det är inte lätt att hitta nått med fel utbildningar, skift är det ju inom det mesta och det funkar inte i dags läget och inte sena kvllear heller är så less men men nångång blir det min tid me.

it´s my life

Nu tänker jag leva mitt liv som jag vill ha det vare sig han hunnit ut eller inte jag kommer göra de saker jag vill, laga den mat jag vill. Kommer inte ta hänsyn till nån annan än mig själv och barnen för så gör ju han mot oss. Som idag va han in och pantade flaskor våra sista pengar denna månad va gör han jo köper godis som han sitter o vräker i sig.
Man kan ju undra hur han är funtad inte ens djur världen är så ego som han, ett djur ser till att ungarna får mat men han ser bara till sig själv va han behöver och va han vill ha sen vi andra oss tar väl mina föräldrar hand om eller.  Kokar inombords just nu men ska hålla mig lugn. Det är ju meningen att han ska gå me hundarna på kvällarna men nu är han och borstar tänderna och gör sig färdig att gå och lägga sig JAG är ju så tråkig och sitter ju bara vid dator hela dagarna . Va konstigt han är ju inget utbyte han sover ju antingen eller och sen varför ska jag ägna tid att va sällskap me honom när han ändå ska ut ??
Och ojoj va synd det är om honom han har ju såååå ont i ryggen och axeln tror han att han ska få sova i sängen skulle inte tro det. Han har sovit på soffan 1 år och det kan han fortsätta me tills han är ute då har han en egen säng att sova i , i sitt eget hem.
Jag har haft ont i leder och rygg i över 1 år men det är en annan sak att jag har problem med lederna reumatisk och fibro det är ju inget han har  ju så mycket värre ju.
Och utbränd kan inte jag vara det är det ju han som är jaja jag orkar inte bry mig.
Har sålt Puzz sadel nu skönt. Bara täcket kvar sen att hitta ny stallplats.
Va och tittade på en där jag stått för men problemet är att det är lite krångligt att ta sig dit med . Man måste åka tåg till Rosersberg sen gå därifrån upp förbi Norsunda kyrka till gamla prästgården och att gå längs bilväg med tre barn och två hundar är ingen hitt, så bara att leta vidare annars va stallet trevligt.
Måste ta tag i körkortet igen, har ju haft Amerikanskt körtkort mend et har gått ut så det går inte att köra på längre sen är jag ju svenska medborgare skulle tagit internationellt körkort får satsa på det nu om man har råd då då.
Har börjat träna pilates ser enkelt ut men är rätt tufft faktiskt men man kan känna att det gör verkan. Ska ha storlek 38 både uppe och nere tills mars är mitt mål. Så bara att kämpa på dådå.

Nu börjar hård träningen

Efter att i går inköpt ett par nya jeans stl 38 fick jag blodad tand nu jäklar ska här tränas och gås ner. Har ju sen slutet av september gått ner 7 kg och minskat 7 cm men nu under jul och nyårs helgen har jag syndat me en massa godis så nu måste jag ta tag i träningen igen.
Jag ska gå ner och 20 kg är det jag bestämt mig för att minska. Så nu blir det promenader, pilates och yoga för mig. Nu när det är snö försöker jag väl även mig på skidor och hoppas att jag inte bryter både armar, ben och nacke.
Letar ny stallplats gör jag me, behöver ny inför mitt mål att bli fri fort. Så vet ni något stall med bra komminikationer runt Upplands väsby, Sollentuna, Märsta så skriv gärna här på bloggen.
Annars idag har jag varit på årdcentralen med barnen , det visade sig att Rasmus fått stafylokocker i såret efter skridskorna . Konstigt att inte skolsyster såg det när jag frågade henne. Nu fick jag tid på VC iallafall och det va stafylokocker så nu går alla barnen på heracelin. Typiskt alltså och svindyrt vart de me 560 kr till alla tre icke rabatt berättigade pencilin så klart.
Nu ska jag börja me middag, ha det så gott.

Jippi

va och shoppade me mamsen idag köpte termobyxor till Rasmus hans va för små och trasiga, sen en skjorta till Dennis me döskalle på va annars och Tobias fick en tröja. Själv hittade jag ett par snygga jeans tyvärr fanns de bara i stl 38 och haha ja det va ett tag sen jag kom i den storleken. Har ju lyckats ta mig till 42. Men på kul tog jag me ett par och tänkte att jag provar de såg små ut men på kul för och se hur mycket jag har innan jag nått målet. Tack och lov va dt låg midja på dem annars hade det nog varit värre men kan ni tänka er jag kom i dem och de satt bra, så nu är det bara att jobba bort påsen i tröjor kan jag nu från att ha haft först 34-36 till 46-48 gått ner till 40-42 känns så bra nu ska bara påsen bort sen så.

Pissed of and at the same time happy hmm what a combination

Vilken kombination va så less på idioten som förstör mitt liv men så får jag först ett sms sen ett telefon samtal och en liten ljusglimt i det annars svarta.
Inte så mycket kanske men en liten trevlig sak att leva på ett tag.
Försökt nå idioterna på kommunen och soc idag men nädå de va lediga till på måndag somliga idioter har tur de.
Förhoppnngsvis kan Petra och barnen ta Puzz ett tag framöver till saker ordnat sig här, för jag vill inte göra mig av med henne och känna att haha jag lyckades från Stefan, för han kommer göra allt för att göra mitt liv surt.
Nä nu ska jag fixa middag och sen titta på Sweeney Todd och prata i telefon och på nätet skönt när idioten jobbar kväll synd bara att han är hemma på dagen då men i morrn ska jag ut me mamma o shoppa.

Happy New Year

Nytt år och nya tag, hoppas detta år går min väg då förra defenetivt inte gjorde det.
I år ska jag ställa högre krav på alla dessa myndgheter som bara ser sitt och inte andra, i år ska jag lyckas ordna mitt liv som jag vill ha det.
är så less på att höra dessa tunga suckar konstant t o m mina föräldrar reagerade på idiotens suckar hela tiden när de var här.
Nää dags att säga ifrån på skarpen och hopaps att någon i denna byråkrati inser att även vi längst ner har ett värde och har rätt till ett bra liv.
Tobias vägrar äta just nu men vem fan vill sitta vid ett brod med en så tryckt stämning att vem som helst skulle tappa matlusten.
Nää direkt på första mötet för i år ska jag sparka bakut rejält.
Annars hoppas jag året ska ge lite roliga tillfällen iallafall, skulle gärna vilja flytta mend et kan man ju se sig i nattmössan efetr då man inte är välkommen nånstans när man har skulder så drömmen är ju att få ordning på denna hemska ekonomi och liv och göra det  man vill.
Just nu har jag fått ligga ute med en hel del pengar på mediciner mm till hundarna pga smällandet men inte märktes det ,d et minsta at mina hundar fick nozinan de va sönder stressade av smällandet . Sen att de måsta smälla 2 månader dygnet runt gör ju inte saken bättre, den äldre hunden har inte ätit på 2 veckor pga stressen från smällarna den andra pinkar inne när de smäller precis utanför.
Ser tusenlapparna rusa den dagen man kanske kan flytta här ifrån eller de måste renovera ändå .

Håller tummarna för vänner att detta år blir bra för dem med
Att Cicci får ordning på sin ekonomi och att det funkar bra med hundar och hästen,. Sandra att det går bra med utställningarna för hästarna och att Rosa nedkommer med ett skäck sto. Cina att stugan blir er att det går bra med jobben eller att du får ett nytt där du känner att du trivs och mår bra. Lycka till med lilla valpen också.
Må 2008 bli ett bra år för er alla, mitt år blir kort men förhoppningsvis har jag hunnit säga mitt innan.

RSS 2.0