Time just fly

Ja det är precis va den gör, insåg just att jag inte skrivit här på år o dar. Hinner ingenting just nu, tiden rusar iväg och dyrt blir det just nu att sitta uppkopplad på mobilt bredband om man inte är i Sverige då får man använda vanliga mobilens mail o msn så man kan hålla kontakten med folk.

Fast jag har insett att jag måste vara dålig på att hålla kontakten med folk för det är i stort sett ingen som hör av sig mer än några som Sandra, O.B, Michelle och Marinette.

Men sånt är ju livet , det är sommar , vädret är underbart fast jag önskar jag skulle ha ork att sola lite me men jag pallar knappt att vara ute i solen , det är ju lika varmt i Sverige som i USA ju......

Det har hänt en hel del på sista tiden, Tobias lilla söta marsvin dog i förra veckan. Det vart mycket gråt men nu är han begravd med egen sten o kista på landet.

Sen har DEnnis börjat rida Puzz själv ute i skogen det går jätte bra han följer med andra när de rider ut, sen tränas Puzz för premieringen ska bli kul o se hur det går.
Vart ledsen i veckan fick veta att en av mina favvo hingstar dött en som jag velat prova på Puzz, troligen fick han innre blödningar av tumör eller dyl. Usch vart jätte ledsen var Sandra som hörde av sig till mig o frågade om jag visste.

Nej nu ska jag vara lite trevlig med min vän

Ja just de fick även veta att en annan väns underbart söta hund dött och att hon även fått en liten son, en annan vän söker nån som vill/kan ta över en 10 mån gammal Estrella mountaindog hanne.

Funderingar runt separationen, vem vann egentligen

Har funderat ett tag över denna separation och hur allt runt den egentligen gått.

På ett sätt vart ju saker lugnare jag slipper irritera mig på att han aldrig gjorde nått här hemma ( fast han egentligen gjorde saker jag inte la märke till då)

Sen har jag fått ta tag i allt runt barnen som gjort total uppror, skolan mfl har ringt, föräldrar har klagat över mina barn och hur de betett sig , att det är en reaktion på allt som hänt de vill de inte förstå.

Att Stefan och jag fortfarande har lite olika åsikter om hur man fostarar finns ju fortfarande, att vi är olika med tider och annat.

Att introducera en ny människa i barnens liv , där tänker vi också olika då Stefan redan ev börjat introducera en ny tjej inför barnen, enligt honom är de endast vänner, de är gamla klasskompisar . Han mötte henne på Skycity här för ett tag sen o de tog upp kontakten. Han har varit med barnen och hämtat henne i Uppsala och kört henne till hennes jobb på Arlanda och sen hem till henne i Märsta. Han har bjudit ut henne och hennes son som är jämn gammal ut till stugan under den tid barnen varit där, ursäkten har varit att Rasmus skulle ha nån att leka med och vem säger att han vill leka med denna kille han inte ens känner han har brorsorna.  DE skulle åka till hotellet hon jobbar och bada. Ja listan kan göras rätt lång + att Stefan köpt godis från Marabou till henne och  vart upp och hämtat henne, hon kan ringa när hon ska hem från jobbet och be om skjuts, " Gör en kompis det " hmmmm nja jag gör inte det till mina kompisar bara för att det är varmt och jag inte orkar åka bussen.

Nej jag var den som gick förlorande ur detta, jag är den som sitter kvar med alla skulder , inte kan flytta, inte kan göra ett smak, ekonomin är totalt i botten. Kan inte unna mig och barnen et jävla dugg, visst många kanske tror att får jag et jobb så kommer jag få det bra jo visst jag kan börja betala av alla skulder och dem kommer jag få dras med resten av mitt liv, jag kommer aldrig mer kunna ta ett lån eller nått. Stefan kan betala av sina skulder han hade innan vi träffades medan jag sitter med allt vi tog gemensamt, då vi inte var gifta så är dessa skulder helt enkelt mina. Så ja det känns kul att sitta med skulder på ett par antal hundra tusen för resten av mitt liv att behöva bo där jag bor resten av mitt liv. Hatar denna bostad men vad kan jag göra inte ett jävla skit.
Medans Stefan kan snart ta lån och köpa både hus och annat, han har startat ett nytt liv men det kan inte jag göra än, måste få ordning på allt för att se om detta liv är värt att leva. Just nu känns det defenitivt inte så, vad har jag att ge ?? Inte ett jävla skit, vad har jag att komma med ?? Inte ett jävla skit. Nej lika bra att inse jag är den stora loosern här. Vad göra just lay down and cry or die.

RSS 2.0